Peuter zwemlessen

Zwemles voor peuters

Waarom al jong beginnen?

Wij zijn groot voorstander van jong met zwemles starten. Happy Swim heeft veel ervaring met zwemles aan zeer jonge kinderen. Dit heeft in het verleden geleidt tot veelvuldig behalen van zwemdiploma A op 3 jarige leeftijd en eenmalig zelfs een meisje op 2 jarige leeftijd!

Wat maakt onze aanpak zo succesvol? 

Welke zwemles voor jouw peuter?

begin nu!

Je peuter veilig!

Peuterzwemles is een verzamelnaam voor onze lessen aan de allerjongsten.

Onze peuterlessen zijn zowel in groepsverband met ouder,  als op survival basis 1op 1 verkrijgbaar. 

Bij peutersurvival gaan we uit van zelfredzaamheid voor  heel jonge kinderen. Dit gebeurt op speelse, maar tevens technische wijze, in op kind gerichte zwemlessen. 

Peutersurvival heeft tot doel: na val te water leren draaien en keren met gezicht naar boven en drijvende weten te blijven. Zowel in zwemkleding als in gewone kleding. Afhankelijk van leeftijd, trappelen naar kant en eruit kunnen klimmen of roepen om hulp.

We jennen ook A-pekooi peuterlessen. Dit zijn ervaringsgerichte lessen waarin kinderen die angstig zijn, watervrij worden extra aandacht nodig heeft, maar ook waar kinderen die al zwemles hebben of klaar zijn met hun A diploma op een speelse en ongedwongen manier met zwemles in aanraking komen. Om zodoende te oefenen, spelen en plezier te ontwikkelen. Douchen, te water gaan, onder water gaan, klimmen, springen en rollen komen hier vollop aan bod. Met verschillende materialen in en op het water.  A-pekooi wordt met ouder gegeven. De instructeur is aanwezig maar dient niet als aanwijzend figuur, meer als raadgever.

 

Na de peutersurvival kunnen kinderen doorstromen naar Peuter A diploma zwemlessen.

Zondag in Berghem (A-pekooi)
Zondag in Berghem (Peuterzwemles )
Zondag in berghem (Peuter lessen/ Survival zonder ouder)
Dinsdag & Donderdag in Vinkel (Peuterlessen/ Survival zonder ouder)

Email

info@happyswim.eu

Telefoon/Whatsapp

0413-397000

Zwemles voor peuters

Wat te verwachten in de lessen?

Onze peuterlessen zijn te onderscheiden in met ouders of zonder ouders zwemmen. Ervaring leert dat de lessen in het begin zonder de ouders lastig kan zijn. Echter na een aantal lessen zijn het vooral deze kinderen die grote sprongen maken. En sneller veilig zijn dan de kinderen die met ouders zwemmen. Met uiteindelijk hetzelfde plezier. 

Wat bepaald dit nou?