Privé Zwemles door Happy Swim

 • Het kan gebeuren dat uw kind ergens anders al een tijd op zwemles zit en daar maar niet kan aarden, uw kind te weinig aandacht krijgt, of gewoon niet geschikt is om in een groep te lessen.  Dan is privé zwemles een uitstekende oplossing. Bij deze lessen gaat uw kind met een instructrice het water in. In het water krijgt uw kind 1 op 1 zwemles . Er is weinig afleiding en veel meer gerichte aandacht voor uw kind.

  Het voordeel van privé lessen is dat uw geen rekening hoeft te houden met het niveau en tempo van anderen, uw kind krijgt de tijd die het nodig heeft om zich te ontwikkelen.

  We geven priveles in: Vught, Nijmegen (zaterdag), Grave.

  Uw kind kan ook met meerdere personen naar een privézwemles komen. Bijvoorbeeld met familie, ouder en kind of goede vriend.

  Wij hanteren maximaal 2 personen per priveles.

  Ook via de privé zwemles  kunnen we toewerken naar het zwemdiploma of een certificaat . Voor kinderen die om bepaalde redenen niet alle eisen van het zwemdiploma kunnen behalen, hebben we het op weg naar een speciaal certificaat (Vissenlijn).

  Stel, u of bekenden/familie van u heeft een zwembad. In de zomermaanden kan dat ook buiten zijn. En u wilt graag uw kind(eren) of uzelf daar les laten krijgen. Dat kan. Wij zullen in overleg met u kijken welke van onze instructeurs beschikbaar is en wanneer het het beste uitkomt.

  Kosten per privéles; in overleg

  Onze zwemles onderscheid zich van andere zwemscholen doordat we een speciale aanpak hebben. Veel aandacht, aanvang vanaf jongere leeftijd en ouders aanwezig in de zwemles (aan de badrand). De temperatuur van het water is warm (30+ graden) zodat kinderen zich kunnen concentreren op de les i.p.v. op de kou. We communiceren persoonlijk via app en je hebt als ouder direct toegang tot de instructeur van je kind en de locatie coördinator. De lestijden zijn in overleg. Hierbij kan je kiezen uit verschillende lesduren. Afhankelijk van persoonlijke ( zowel kind als ouder) mogelijkheden en het advies na de proefles.

  Heeft u interesse gekregen in één van onze lessen? Aarzel dan geen moment en neem met ons contact op.
  Vraag een proefles aan om te kijken of Happy Swim ook iets voor u is en wanneer u direct wilt registreren dan kan dat natuurlijk ook!

 • Registreer uw zoon of dochter voor privé zwemlessen!

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Geslacht:

  JongenMeisje

  Geboortedatum:

  Zwemt uw kind al bij ons?

  JaNee

  Locatie van de privé zwemles:

  Waarom privé zwemles?

  Hoe heeft u van ons gehoord?

  Bijzonderheden:

  Voer deze code in: captcha

 • Benieuwd naar de zwemlessen bij Happy Swim?

  Neem dan contact op voor meer informatie, vraag een Gratis Proefles aan of Registreer uw kind direct bij Happy Swim.