Vakantie zwemles Voorthuizen Boshoek (Veluwe)

 • Wekelijkse ritjes naar zwemles? Bandjes aan tijdens het zwemmen?

  Heerlijk op vakantie in Nederland. Op 5* Recreatiepark De Boshoek, omringd door de prachtige Veluwe, kunt u vol op vakantie vieren, ontspannen maar nu ook een zwemdiploma halen en uw kind gewend laten raken met water! Veiligheid en leren zwemmen is heel belangrijk.
  Terwijl u heerlijk verblijft op De Boshoek kan uw kind een zwemdiploma halen en beter gewend raken met water in ons binnenzwembad in samenwerking met Happy Swim. Speels en leuk voor de kinderen, begeleidt door goede en ervaren instructeurs van Happy Swim.
  Na uw vakantie kunt u weer met een uitgerust en ontspannen gevoel naar huis en heeft uw kind een A of B & C diploma op zak! Hoe mooi is dat!

  Voordelen en ervaringen (door ouders zelf aangegeven):

  • “Heel SNEL een zwemdiploma halen, ideaal”
  • “intense band met de instructeurs, waar mijn kind mee speelt, zwemt, liedjes zingt en knuffelt”
  • “kleine groepjes met aandacht voor elk kind”
  • “duidelijk ervaren en betrokken zweminstructeurs”
  • Geen jaren gesleep naar een zwembad”
  • “begeleiding in het water was speels en op kind gericht
  • “het was gezellig, informeel en alle instructeurs zijn enorm meedenkend”
  • “Diplomeren in eigen lesbad, wat was het een feest!”

 • Zwemles tijdens uw vakantie!! U gaat er heen met een kind dat nog bandjes aan moet voor zijn veiligheid en u weet dat u na de vakantie voor zeker 1,5 jaar vastzit aan wekelijkse ritjes naar de zwemles. Want uw kind moet toch zijn/haar zwemdiploma halen…
  En u kan op dit prachtige 5
  ***** recreatie park uw kind tijdens de vakantie een diploma laten halen! Speels, leuk, met goede ,ervaren instructeurs en u verlaat het park na uw vakantie met een goed gevoel, ontspanning en een kind dat A of B & C diploma op zak heeft!! Hoe mooi zou dat zijn….?

   U verblijft niet op De Boshoek, maar woont of verblijft in de buurt? Dit is geen probleem. Ook dan kunt u deelnemen aan de vakantie cursussen. 

  Meld u nu aan voor de gratis vakantie proefzwemles en garandeer u van een plekje!

  Meedoen aan Happy Swim Vakantie Cursus in 2018?

  Neem contact op met Happy Swim via mailto:info@happyswim.eu, vul het contactformulier in op de contactpagina of bel naar: 0413-397000

   

 • Zwemdiploma halen tijdens de vakantie

  Aanstaande zomervakantie kunt u een zwemdiploma arrangement bij uw reservering boeken. U boekt uw favoriete kampeerplek, bungalow of chalet en boekt er een zwemdiploma arrangement bij.

  Er wordt een diplomagarantie gegeven door Happy Swim voor kinderen vanaf 5 jaar.

  Alle zwemdiploma arrangementen duren 2 weken waarbij er dagelijks een zwemles van ongeveer 3 uur wordt gegeven. Op zondagen is er een vrije dag. we kijken erg naar het kind individueel en bepalen aan de hand van uw kind wat het beste is voor les intensiteit en uren.
  Op de laatste dag van het arrangement is er een diploma-uitreiking.

  Het resultaat van 2017 ligt tot op heden op 90% behaalde diploma’s voor kinderen van 4 jaar, 95% kinderen van 5 jaar en 100% op Peutersurvival & B/C en D(olfijn) . Ouders gaven Happy Swim een 10 uit 10 voor de lessen, de instructeurs en de beleving en verwacht resultaat:-). Een cijfer waar we erg trots op zijn en we danken de ouders en de kinderen voor het zomerseizoen 2017!

 • Zwemles arrangementen 2017:

  • U kunt een zwemdiploma arrangement bijboeken voor verblijven vanaf 2 weken in deze periodes:
   7 tot 21 juli 2017 (VOL)
   21 juli tot 4 augustus 2017 (VOL)
   4 tot 18 augustus 2017 (VOL)
   18 augustus tot 1 september 2017 ( NOG PLEK!)

  Alle zwemdiploma arrangementen duren 2 weken waarbij er dagelijks een zwemles van 3 uur wordt gegeven. Op zondagen is er een vrije dag.
  Op de laatste dag van het arrangement is er een diploma-uitreiking.

 • Zwemles arrangementen:

  Alle arrangementen zijn tevens te volgen als u NIET op De Boshoek verblijft:-)

  • Peutersurvival (Peutersurvival is pas mogelijk vanaf 3 jaar en redelijke watervrijheid ( peuter durft onder water te gaan en is motorisch op leeftijd).  
   Tijdens dit arrangement leert uw kind gewend te raken aan water. Uw kind leert o.a. duiken, springen op de juiste wijze en van draaien naar drijven op de rug. Tijdens de Peuter survival leren we uw kind om op speelse, leuke en op kind gerichte wijze de technieken onder de knie te krijgen om boven water te komen en op de rug/buik tot veiligheid te komen. Uw kind kan aan het einde van de cursus, de lengte van het bad (12 meter) overbruggen naar de kant. Dit doen we ook gekleed. Aan het einde van onze cursus is uw kind vaardig genoeg om door te stromen naar een normale A-diploma cursus.
   € 520,-
  • A-diploma
   Na de arrangementsperiode van 2 weken heeft uw kind zijn/haar A-diploma gehaald.
   Prijs is inclusief inschrijfkosten en drijfvestje.
   € 835,-
  • B- & C-diploma
   Na de arrangementsperiode van 2 weken heeft uw kind zijn/haar B- & C-diploma gehaald.
   Prijs is inclusief inschrijfkosten en drijfvestje.
   € 835,-

  Bekijk de Algemene Voorwaarden voor de zwemles arrangementen. Stuur het aanvraagformulier naar info@happyswim.eu om u aan te melden.

 • Contact via de organisatoren

  Hebben jij en/of je ouders/verzorgers nog vragen en/of opmerkingen.
  Dan kunnen ze contact opnemen met de organisatoren van de Happy Swim Turbo Cursussen.
  Arian van der Maarel & Angela Eikhout (0413-397000) E-mail:  info@happyswim.eu of vul het contactformulier in op de contactpagina.

 • Benieuwd naar de zwemlessen bij Happy Swim?

  Neem dan contact op voor meer informatie, vraag een Gratis Proefles aan of Registreer uw kind direct bij Happy Swim.