Happy Swim Zwemschool - Vakantiezwemles in Spanje

 • Happy Swim Spanje banner

 • Wekelijkse ritjes naar zwemles? Bandjes aan tijdens het zwemmen? Of lekker tijdens je vakantie in de zon de zwemles regelen?

  Heerlijk op vakantie in Spanje. Op steenworp afstand van het strand, winkels, restaurantjes en volop zon & cultuur. Verblijf als gast in onze heerlijke vakantie villa met prive instructeur bij de hand. Dat is echt vakantie vieren! Lekker ontspannen maar nu ook een zwemdiploma halen en uw kind gewend laten raken met water! 
  Terwijl u heerlijk verblijft  in de villa waar het zwembad ook is, kan uw kind met de prive instructeur werken aan een zwemdiploma halen en beter gewend raken met water. Happy Swim heeft de afgelopen jaren deze cursussen jaarlijks in de zomervakantie geboden en heeft elk jaar tussen de 90/95 % slagingspercentage gehaald. Ook hebben ouders ons met gemiddeld een 9.5 van 10 beoordeeld..

  Onze lessen zijn: Speels en leuk voor de kinderen, begeleidt door goede en ervaren instructeurs, in bezit van VOG, EHBO en extra opgeleid om ook goed met kinderen te werken die in het reguliere zwemonderwijs niet goed meekunnen..
  Na uw vakantie kunt u weer met een uitgerust en ontspannen gevoel naar huis en heeft uw kind een A of B & C diploma op zak! Hoe mooi is dat!

 • In de buurt met vakantie?

  U verblijft liever niet in onze villa, maar woont of verblijft in de buurt? Dit is geen probleem. Ook dan kunt u deelnemen aan de vakantie cursussen.

  Meld u nu aan voor de gratis info brochure en updates en garandeer u van een plekje! Mail hiervoor naar: campus@happyswim.eu

  Meedoen aan Happy Swim Vakantie Cursus in 2018?

  Neem contact op met Happy Swim via info@happyswim.eu, vul het contactformulier in op de contactpagina of bel naar: (+31)413 39 70 00

  Happy Swim Diploma's

  Voordelen en ervaringen (door ouders zelf aangegeven):

  • “Heel SNEL een zwemdiploma halen, ideaal”
  • “intense band met de instructeurs, waar mijn kind mee speelt, zwemt, liedjes zingt en knuffelt”
  • “kleine groepjes met aandacht voor elk kind”
  • “duidelijk ervaren en betrokken zweminstructeurs”
  • Geen jaren gesleep naar een zwembad”
  • “begeleiding in het water was speels en op kind gericht
  • “het was gezellig, informeel en alle instructeurs zijn enorm meedenkend”
  • Ik zat echt prive, maar kon op alle momenten hulp inschakelen, veilig gevoel.
  • “Diplomeren in eigen lesbad, wat was het een feest!”

 • Zwemdiploma halen tijdens de vakantie

  Aanstaande zomervakantie kunt u een zwemdiploma arrangement bij Happy Swim boeken. Het verblijf in onze ruime en moderne vakantie villa met zwembad zit bij het pakket.

  Er wordt een diplomagarantie gegeven door Happy Swim voor kinderen vanaf 5 jaar, mits er geen beperkende voorwaarden zijn.

  Alle zwemdiploma arrangementen duren 1 week waarbij er dagelijks een zwemles van ongeveer 3 uur wordt gegeven (In overleg aangesloten of op 2 of meer momenten per dag). U arriveert op zaterdagmidddag en gaat zaterdagochtend een week later weer naar huis of u reist door. Meer weken boeken is natuurlijk ook mogelijk. We kijken erg naar het kind individueel en bepalen aan de hand van uw kind wat het beste is voor les intensiteit en uren.
  Op de laatste dag van het arrangement is er een diploma-uitreiking.

 • Zwemles arrangementen 2019:

  U kunt een zwemdiploma arrangement bijboeken voor verblijven vanaf 1 week in deze periodes:

  Laagseizoen:

  €1650,- gebruik villa* inclusief zwemles (privé)** voor 1 kind.

  • Elke week (zondag tot en met zaterdag ochtend)  (m.u.v. meivakantie);
  • Elke week (zondag tot en met zaterdagochtend) vanaf 1 september tot en met 30 september 2018;

  Hoogseizoen:

  € 2200,- gebruik 4 persoons villa* incl. zwemles (prive) ** voor 1 kind.

  • Elke week (zondag tot en met zaterdag ochtend) 2019;
  • Meivakantie en herfstvakantie;

 • * Gebruik villa; kosten per week: er is een borg van €250,- die u na controle van de villa krijgt teruggestort indien er geen bijzonderheden worden aangetroffen. Gebruik villa; inclusief elektriciteit en gas en water. Internet vouchers te verkrijgen middels bijbetaling. Villa is ingericht voor 4 personen, heeft 3 slaapkamers en is eventueel uit te breiden naar 5 personen tegen een meerprijs van €15,- per nacht. Villa en zwembad is voor privégebruik gezin en instructeur heeft geen toegang tot privé omgeving van villa, mits dit duidelijk gewenst is of gevraagd wordt.

  ** Zwemles betreft in overleg invullen van 3 zwemlesuren per dag maximaal. Bij ziekte of afmelding van het kind vervalt de diploma garantie. Instructeur verblijft niet in woning; wel op villa terrein. Ouders en kind volgen de aanwijzingen van instructeur voor behalen van beste resultaat. Eventuele bijzonderheden worden vooraf aan instructeur gemeld.

  Alle zwemdiploma arrangementen duurt 1 week waarbij er dagelijks een zwemles van 3 uur wordt gegeven. Op de laatste dag van het arrangement is er een diploma-uitreiking.

 • Zwemles arrangementen:

  De zwemarrangementen zijn tevens te volgen als u NIET in de villa verblijft: maar wel in de omgeving ( bijvoorbeeld de camping of in een hotel) op vakantie bent en wilt deelnemen aan ons programma. 🙂 

  • Peutersurvival (Peutersurvival is pas mogelijk vanaf 3 jaar en redelijke watervrijheid (peuter durft onder water te gaan en is motorisch op leeftijd).

   Tijdens dit arrangement leert uw kind gewend te raken aan water. Uw kind leert o.a. duiken, springen op de juiste wijze en van draaien naar drijven op de rug. Tijdens de Peuter survival leren we uw kind om op speelse, leuke en op kind gerichte wijze de technieken onder de knie te krijgen om boven water te komen en op de rug/buik tot veiligheid te komen. Uw kind kan aan het einde van de cursus, de lengte van het bad (12 meter) overbruggen naar de kant. Dit doen we ook gekleed. Aan het einde van onze cursus is uw kind vaardig genoeg om door te stromen naar een normale A-diploma cursus.

   €520,-

  • A-diploma (Garantie vanaf 5 jaar) Na de arrangementsperiode van 1 week heeft uw kind zijn/haar A-diploma gehaald.
   Prijs is inclusief inschrijfkosten en gebruik drijfvestje.

   €995,-

  • B- & C-diploma

   Na de arrangementsperiode van 1 week heeft uw kind zijn/haar B- & C-diploma gehaald.
   Prijs is inclusief inschrijfkosten en gebruik drijfvestje.

   €995,-

 • Contact via de organisatoren

  Hebben jij en/of je ouders/verzorgers nog vragen en/of opmerkingen. Dan kunnen ze contact opnemen met de organisatoren van de Happy Swim Turbo Cursus Spanje. Tel:  (+31)413 39 70 00, Mail naar: info@happyswim.eu of vul het contactformulier in op de contactpagina.

 • Benieuwd naar de zwemlessen bij Happy Swim?

  Neem dan contact op voor meer informatie, bekijk ons uitgebreide Aanbod, vraag een gratis proefles aan of registreer uw kind direct bij Happy Swim op 1 van onze Locaties.