Prive zwemles in Spanje incl. ruime Vakantie Villa

 • Wekelijkse ritjes naar zwemles? Bandjes aan tijdens het zwemmen? 

  Of lekker tijdens je vakantie de zwemles regelen?

  Heerlijk op vakantie in Spanje. Op steenworp afstand van het strand, winkels, restaurantjes en volop zon & cultuur. Verblijf als gast in onze vakantie villa met prive instruteur bij de hand. Dat is echt vakantie vieren! Lekker ontspannen maar nu ook een zwemdiploma halen en uw kind gewend laten raken met water! Veiligheid en leren zwemmen is heel belangrijk.
  Terwijl u heerlijk verblijft  in de villa waar het zwembad ook is, kan uw kind met de prive instructeur werken aan een zwemdiploma halen en beter gewend raken met water. Happy Swim heeft de afgelopen jaren deze cursussen jaarlijks in de zomervakantie geboden en heeft elk jaar tussen de 90/95 % slagingspercentage gehaald. Ook hebben ouders ons met gemiddeld een 9.5 van 10 beoordeeld..

  Onze lessen zijn: Speels en leuk voor de kinderen, begeleidt door goede en ervaren instructeurs, in bezit van VOG, EHBO en extra opgeleid om ook goed met kinderen te werken die in het reguliere zwemonderwijs niet goed meekunnen..
  Na uw vakantie kunt u weer met een uitgerust en ontspannen gevoel naar huis en heeft uw kind een A of B & C diploma op zak! Hoe mooi is dat!

  Voordelen en ervaringen (door ouders zelf aangegeven):

  • “Heel SNEL een zwemdiploma halen, ideaal”
  • “intense band met de instructeurs, waar mijn kind mee speelt, zwemt, liedjes zingt en knuffelt”
  • “kleine groepjes met aandacht voor elk kind”
  • “duidelijk ervaren en betrokken zweminstructeurs”
  • Geen jaren gesleep naar een zwembad”
  • “begeleiding in het water was speels en op kind gericht
  • “het was gezellig, informeel en alle instructeurs zijn enorm meedenkend”
  • Ik zat echt prive, maar kon op alle momenten hulp inschakelen, veilig gevoel.
  • “Diplomeren in eigen lesbad, wat was het een feest!”

 • Zwemles tijdens uw vakantie!! U gaat er heen met een kind dat nog bandjes aan moet voor zijn veiligheid en u weet dat u na de vakantie voor zeker 1,5 jaar vastzit aan wekelijkse ritjes naar de zwemles. Want uw kind moet toch zijn/haar zwemdiploma halen…
  En u kan op vakantie in Spanje, in een heerlijke ruime villa met prive zwembad,
   uw kind tijdens de vakantie een diploma laten halen! Speels, leuk, met goede ,ervaren instructeurs en u vertrekt met een zwemveilig kind na uw vakantie met een goed gevoel, ontspanning en een kind dat A of B & C diploma op zak heeft!! Hoe mooi zou dat zijn….?

   U verblijft in onze villa, maar woont of verblijft in de buurt? Dit is geen probleem. Ook dan kunt u deelnemen aan de vakantie cursussen. U kunt zich dan inschrijven voor de cursussen in augustus te Spanje.

  Meld u nu aan voor de gratis info brochure en updates en garandeer u van een plekje! Mail hiervoor naar: campus@happyswim.eu

  Meedoen aan Happy Swim Vakantie Cursus in 2018?

  Neem contact op met Happy Swim via mailto:info@happyswim.eu, vul het contactformulier in op de contactpagina of bel naar: 0413-397000

   

 • Zwemdiploma halen tijdens de vakantie

  Aanstaande zomervakantie kunt u een zwemdiploma arrangement bij Happy Swim boeken. Het verblijf in onze ruime en moderne vakantie villa zit bij het pakket.

  Er wordt een diplomagarantie gegeven door Happy Swim voor kinderen vanaf 5 jaar.

  Alle zwemdiploma arrangementen duren 1 week waarbij er dagelijks een zwemles van ongeveer 3 uur wordt gegeven. U arriveert op zaterdagochtend en gaat zaterdagochtend een week later weer naar huis of u reist door. Meer weken boeken is natuurlijk ook mogelijk. We kijken erg naar het kind individueel en bepalen aan de hand van uw kind wat het beste is voor les intensiteit en uren.
  Op de laatste dag van het arrangement is er een diploma-uitreiking.

  Het resultaat van 2017 ligt tot op heden op 90% behaalde diploma’s voor kinderen van 4 jaar, 95% kinderen van 5 jaar en 100% op Peutersurvival & B/C en D(olfijn) . Ouders gaven Happy Swim een 10 uit 10 voor de lessen, de instructeurs en de beleving en verwacht resultaat:-). Een cijfer waar we erg trots op zijn en we danken de ouders en de kinderen voor het zomerseizoen 2017!

 • Zwemles arrangementen 2018:

  U kunt een zwemdiploma arrangement bijboeken voor verblijven vanaf 1 week in deze periodes:

  Laagseizoen: € 1650,- gebruik villa* incl. zwemles (prive)** voor 1 kind.

  • elke week (zaterdag tot en met zaterdag ochtend) vanaf 31 maart tot en met 15 juni 2018
  • elke week (zaterdag tot en met zaterdagochtend) vanaf 1 september tot en met 6 oktober 2018

  Hoogseizoen:

  € 2200,- gebruik villa* incl. zwemles (prive) ** voor 1 kind.

  • elke week (zaterdag tot en met zaterdag ochtend) vanaf 16 juni tot en met tot 4 augustus 2018 

   * gebruik villa kosten per week: er is een borg van €250,- die u na controle van de villa krijgt teruggestort indien er geen bijzonderheden worden aangetroffen. Gebruik villa; incl electriciteit en gas en water. Internet vouchers te verkrijgen middels bijbetaling. Villa is ingericht voor 4 personen, heeft 3 slaapkamers en is evt uit te breiden naar 5 personen tegen een meerprijs van €15,- per nacht. Villa en zwembad is voor privegebruik gezin en instructeur heeft geen toegang tot prive omgeving van villa, mits dit duidelijk gewenst is of gevraagd wordt..

  ** Zwemles betreft in overleg invullen van 3 zwemlesuren per dag maximaal. Bij ziekte of afmelding van het kind vervalt de diploma garantie. Instructeur verblijft niet in woning wel op villa terrein. Ouders en kind volgen de aanweijzingen van instructeur voor behalen van beste resultaat. Eventuele bijzonderheden worden vooraf aan instructeur gemeld.

  Alle zwemdiploma arrangementen duurt 1 week waarbij er dagelijks een zwemles van 3 uur wordt gegeven. 
  Op de laatste dag van het arrangement is er een diploma-uitreiking.

 • Zwemles arrangementen:

  Alle arrangementen zijn tevens te volgen als u NIET in de villa verblijft:, maar wel in de omgeving op vakantie bent en wilt deelnemen aan ons programma.-)

  Dan is de lesperiode: tussen 4 augustus en 1 september zijn onze lessen te boeken in Spanje, omgeving Denia, JAVEA/XABIA.

  • Peutersurvival (Peutersurvival is pas mogelijk vanaf 3 jaar en redelijke watervrijheid ( peuter durft onder water te gaan en is motorisch op leeftijd).  
   Tijdens dit arrangement leert uw kind gewend te raken aan water. Uw kind leert o.a. duiken, springen op de juiste wijze en van draaien naar drijven op de rug. Tijdens de Peuter survival leren we uw kind om op speelse, leuke en op kind gerichte wijze de technieken onder de knie te krijgen om boven water te komen en op de rug/buik tot veiligheid te komen. Uw kind kan aan het einde van de cursus, de lengte van het bad (12 meter) overbruggen naar de kant. Dit doen we ook gekleed. Aan het einde van onze cursus is uw kind vaardig genoeg om door te stromen naar een normale A-diploma cursus.
   € 520,-
  • A-diploma
   Na de arrangementsperiode van 1 week heeft uw kind zijn/haar A-diploma gehaald.
   Prijs is inclusief inschrijfkosten en gebruik drijfvestje.
   € 900,-
  • B- & C-diploma
   Na de arrangementsperiode van 1 week heeft uw kind zijn/haar B- & C-diploma gehaald.
   Prijs is inclusief inschrijfkosten en gebruik drijfvestje.
   €900,-

  Bekijk de Algemene Voorwaarden voor de zwemles arrangementen. Stuur het aanvraagformulier naar info@happyswim.eu om u aan te melden.

 • Contact via de organisatoren

  Hebben jij en/of je ouders/verzorgers nog vragen en/of opmerkingen.
  Dan kunnen ze contact opnemen met de organisatoren van de Happy Swim Turbo Cursussen.
  Arian van der Maarel & Angela Eikhout (0413-397000) E-mail:  info@happyswim.eu of vul het contactformulier in op de contactpagina.

 • Benieuwd naar de zwemlessen bij Happy Swim?

  Neem dan contact op voor meer informatie, vraag een Gratis Proefles aan of Registreer uw kind direct bij Happy Swim.