A diploma - Fase 1

 • Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
 • Zwemles Baby, Peuter & Survival door Happy Swim

 • Baby Splash (Survival) zwemles door Happy Swim.

  Er is 1 instructeur op maximaal 12 tot 14 kindjes met hun ouders. In de les kan onze instructeur de ondersteuning en directe aanwijzingen geven aan u. Met ondersteuning van een opgeleide en ervaren instructeur gaat uw zoon/dochter spelletjes doen en opdrachtjes samen uitvoeren. Trappelen, draaien, op de rug ontspannen liggen, springen en spetteren zijn onderdelen die we allereerst oefenen. Met liedjes, materialen in het water en gezellig met zijn allen.

  Survival cursus door Happy Swim.

  Onze instructeurs zijn hier speciaal voor opgeleid en hebben naast Nederland ook vele kinderen veilig gemaakt in Costa Rica & Spanje. Door de setting kan de survival instructeur de absolute aandacht en directe aanwijzingen geven. De wijze waarop de instructeur deze technieken aanleert is compleet anders dan in de reguliere zwemles of  het baby/peuterzwemmen. 

  De doelstelling:

  Bij een val te water boven te komen, te draaien naar de rug positie (drijven) en de ademhaling in dit proces te reguleren en op adem te komen zodra het stabiel op de rug gekomen is. Uw kind kan deze rug positie (drijven) volhouden tot hulp arriveert, we prefereren het dat zeer jonge kinderen ook door middel van huilen kenbaar maken dat het te water is. Voor kinderen die onder 2 jaar de cursus doen en niet verder gaan met de zwemcursus is een herhaalcursus elke 6 maanden aangeraden. 

  Kinderen van 6-12 maanden:( voorbeeld met dank aan ISR)

  Kinderen van 1 tot 4 jaar oud

  Oudere kinderen die beter kunnen bewegen en al wat bewuster zijn leren hoe ze in een drijf- zwem- drijftechniek zichzelf in veiligheid kunnen brengen. Ze drijven om op adem te komen, draaien terug om steeds een stukje te zwemmen op de buik, draaien weer terug op de rug om wederom adem te halen en herhalen dit tot ze de kant of trap bereiken. Sommige kinderen prefereren op de rug de afstanden te overbruggen en draaien pas als de kant is bereikt, dat is ook een prima manier.

  Voor meer informatie: info@happyswim.eu

  Meer informatie over het plannen van een afspraak voor de privélessen of survival cursus via Facebook, vindt u op de Veel gestelde vragen pagina.

 •  

   

  We bieden een Survival-pakket mogelijkheid.

  Het pakket biedt alle lessen waarbij uw kind zwemt met 1 tot 3 andere kinderen per instructeur. Hierin leert uw kind zichzelf tot veiligheid te brengen indien het onverwacht te water komt, ook gekleed en met normale luier. Dit doen we op liefdevolle en speelse wijze. Tevens zit het proefexamen en het diploma zwemmen in het pakket. 

  Excl. is de tas met alle benodigdheden voor de zwemles, dit kost eenmalig € 90,-. Hierin zit o.a. het inschrijfgeld, het pakje, zwemboekjes en het beloningssysteem..

  Pakket prijs is € 600,- , excl. eenmalige startpakket € 75,-  (alle lesbenodigdheden voor de lessen)

   

  Vraag nu alle informatie via: info@happyswim.eu

 • Contributies voor Baby Splash

  Deze zwemlessen zijn per 4 lessen: € 35,-

   

  Infant Survival cursus uitleg & kosten:

  Uw kindje start in de survival lessen, dat kan verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld uw kind is een echte waterrat en u bent bang dat hij/zij zo ineens zonder badjes het water inspringt. Of uw kind heeft juist waterangst en u wilt hier een goede begeleiding in. Ook zijn er flink wat ouders met water als zwembaden of open water in de woonomgeving. De survival is zowel voor de veiligheid een goede aanrader, maar ook om een goede basis te leggen voor het A diploma. Na de survival kunnen kinderen direct doorstromen naar A zwemlessen. Dat kan al vanaf 1,5 jaar. In de survival leren we kinderen te draaien, drijven, te water te gaan op verschillende manieren. Besteden wij aandacht aan juiste houding, motoriek, regels in en om het zwembad en nog veel meer:-)

  We bieden de Survival cursus all-in aan voor: € 600,- per kind. 

  Indien uw kind ouder is dan 1,5 komt naast de cursusprijs een eenmalige bijdrage voor het startpakket, hierin zitten de zwembenodigdheden, beloningssysteem, de Heppie boekjes voor de zwemles, info boekje voor de ouders en een zwemtas. Deze benodigdheden kunt u hergebruiken wanneer uw kind na de cursus door stroomt naar de reguliere A zwemlessen. Kosten van startpakket: € 75,-

   

  Locatie Vinkel

  Peuter A Survival lessen:( 30 minuten) ( geen survival cursus!)

   

  • € 80,- per 4 weken* (* 30 minuten les 1 op 1/ 4 lessen )
  • LET OP: Bij inschrijving is er een eenmalige bijdrage van € 75- 
   (vanaf 1,5 jaar verplichte startpakketafname: exclusief eenmalig €20,- inschrijfgeld)
  • Peutersurvival kan gecertificeerd worden: € 30,- voor certificatie.
  • Bij elk A/B/C diploma zwemmen krijgt u een factuur van €80,- voor proefexamens en het diplomeren zelf

   

  HeppieU schaft bij aanvang een startpakket aan met de benodigdheden voor de zwemles. Hierin zitten ook leesboekjes, een leidraad voor het gehele lestraject. Het boekje neemt uw kind mee door de wondere wereld van onze zwemles. Het verteld over alle elementen die uw kind leert tijdens de zwemles. In de hoofdrol: onze schildpad Heppie.

  Heppie komt ook in onze lessen terug. We gaan met Heppie op avontuur. Op het vlot, zingen met de apen, duiken met de beer en we zwemmen als aapjes op de buik en rug. Verder verklappen we niets meer, uw kind mag het zelf (met uw hulp) lezen en ervaren in ons zwembad 🙂

 • Benieuwd naar de zwemlessen bij Happy Swim?

  Neem dan contact op voor meer informatie, bekijk ons Zwemles aanbod, registreer uw kind direct bij Happy Swim op 1 van onze Locaties of boek een les via Facebook.