Zwemles 1 op 6/8

 • Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
 • Zwemles 1 op 6/8 door Happy Swim

 • Inhoud 1 op 8  versnelde zwemles door Happy Swim.

  Samen zwemmen is een perfecte manier om watervrij te worden, tijd met je kind samen door te brengen en de beginselen van het zwemmen te leren. Met ondersteuning van een opgeleide en ervaren instructeur gaan jullie spelletjes doen en opdrachtjes samen uitvoeren. Trappelen, draaien, op de rug ontspannen liggen, springen en spetteren zijn onderdelen die we oefenen.

  Locaties voor 1 op 6 zwemles

  Meer informatie over het plannen van een afspraak via Facebook, vindt u op de Veel gestelde vragen pagina.

  Checklist voor de versnelde zwemles

  • Zwembroek/zwempak
  • Badjasje/Onesie
  • Handdoek
  • Extra kleren voor wanneer oefenen voor diploma
  • Meerdere lessen per week in te plannen via facebook

  HeppieUw kind krijgt bij inschrijving een startpakket met daarin de benodigdheden om de lessen te kunnen volgen. Hierin zitten het drijfvestje om in te zwemmen, een sticker beloningssysteem en een aantal boekjes (1 voor de ouders en 1 voor uw kind). Deze boekjes zijn een leidraad voor het gehele lestraject. Uw kind kan door dit boekje een kijkje nemen in wat hem/haar te wachten staat. Het boekje neemt uw kind mee door de wondere wereld van zwemles. Op een kind vriendelijke manier geschreven. Het verteld over alle elementen die uw kind leert tijdens de zwemles. In de hoofdrol: onze schildpad Heppie. Heppie komt ook in onze lessen terug. We gaan met Heppie op avontuur. Op het vlot, zingen met de apen, duiken met de beer en we zwemmen als aapjes op de buik en rug. Verder verklappen we niets meer, uw kind mag het zelf (met uw hulp) lezen en ervaren in ons zwembad:-)

 • Informatie voor de ouders.

  Deze lesgroep is zeer geschikt voor ouders die nastreven dat hun kind relatief snel hun diploma halen, tegen een goed tarief. In Voorthuizen zijn dit de standaard lessen. In Schaijk is er deze zomer een snelcursus, 1 op 6 te boeken. In deze snelcursus kunnen ouders ervoor kiezen bv 3x tot elke dag per week te lessen.

  Het snel traject zal worden gegeven elke door de week dag van de zomervakantie. U kunt zelf de lessen inplannen. U heeft alle lessen tot behalen A in 1 pakket. 

  Voor meer informatie: mail naar ons kantoor

  Wat verwachten wij van u:
  1. Vertrouw op onze expertise
  2. Benadruk wat is afgesproken met de instructeur en houd u daaraan naar het kind, ook als het kind het zichtbaar moeilijk heeft.
  3. Geen enkel kind is gelijk, wat voor uw kind werkt kan averechts werken bij een ander. Onderling als ouders hierover overleggen en de verschillen opmerken mag, maar geef er geen oordeel aan. De instructeur weet wat hij/zij doet.

  Aanpak & voorwaarden

  • Deze groep is voor de kinderen uit Vinkel en Voorthuizen . Of voor kinderen die versneld hun diploma halen in groepsverband.. Dit betreft een pakket, kinderen hebben vaker per week les.
  • Er is een hogere snelheidscurve/druk aanwezig, maar door de herhaling is het erg effectief.
  • Kinderen zijn in staat tot zelfstandig werken en kunnen redelijk eenvoudig bij de les gehouden worden
  • Er is sprake van enkelvoudige probleem structuren. (geen EN/EN situatie) Bijvoorbeeld: EN ADHD EN AGRESSIE
  • Indien er sprake is van een kind met grotere achterstanden of meervoudige problematiek kunnen deze kinderen doorverwezen worden naar de Aquatherapie

  A Pakket Icoon

  We bieden in Voorthuizen en in Vinkel een A-pakket mogelijkheid. Het pakket biedt 30 lessen waarbij uw kind zwemt met 1 tot 8 andere kinderen per instructeur. Tevens zit het proefexamen en het diploma zwemmen in het pakket.  Ukunt de lessen naar eigen wens inplannen via facebook, op de dagen en tijden dat wij les geven op de betreffende locatie. Vraag nu alle informatie via: info@happyswim.eu

 • PGB aanvragen voor kinderen met uitdagingen:

  Voor sommige kinderen kan een PGB aanvraag gedaan worden voor de kosten in de ondersteuning.

  Wij helpen met het opmaken van een plan van aanpak waarbij de doelen, subdoelen en begeleiding voor uw kind in kaart gebracht worden. Dit plan wordt bij goedkeuring door de gemeente/instanties bij ons uitgevoerd door proffesionals met een opleiding in het werkveld waarin onderstuning wordt aangeboden. Denk: emotioneel, motorisch en medisch of bewegingsleer.

  De kosten voor het opmaken van een Plan van Aanpak: €175,- (eenmalig)

  U dient het plan in bij uw gemeente of de instantie waar uw kind vergoedingen van zou kunnen krijgen. Pas na goedkeuring van de PGB ( na ondertekening Modelovereenkomst) wordt uw kind geplaatst in de groep.

  Indien uw PGB aanvraag niet wordt goedgekeurd is er geen recht op creditatie/teruggave van betaalde bedrag voor opmaak PGB plan.

  Door de week lessen 1 op 6/8

  • €80,- per maand* (* 12 mnd abonnement) 
  • A pakket, €899,- excl. startpakket. 
 • Benieuwd naar de zwemlessen bij Happy Swim?

  Neem dan contact op voor meer informatie, bekijk ons Zwemles aanbod, registreer uw kind direct bij Happy Swim op 1 van onze Locaties of boek een les via Facebook.