ABC + Survival zwemles

 

 • We kennen 2 zwemles keuzen:

  VIP: Een lesgroep die bestaat uit 4 kindjes maximaal per instructeur (semi prive), waarbij ouders aan het bad mogen plaatsnemen en er een beloningssysteem is waar kinderen mee gestimuleerd worden. Ouders hebben direct contact mogelijkheid met eigen instructeur via Whatsapp. De snelheid om tot het beoogde diploma te komen is beduidend hoger door de intensiteit van aandacht en additionele aanbiedmethoden die niet geboden worden in BUDGET zwemmen.

  Budget: Een lesgroep bestaat uit 10 leskinderen, er is 1x per 6 weken een kijkles. Het is een les zonder poespas en hoewel alle lessen gegeven worden door gespecialiseerd en extra opgeleid personeel is de intensiteit door groepsgrootte lager en het opleidingstraject langer.

  Uw kind leert in beiden mogelijkheden prima zwemmen. Alle diploma’s zijn met extra Survival elementen.  Hiermee leert uw kind specifieke extra vaardigheden voor extra veiligheid. Ook is hier aandacht voor het duiken, onder water zwemmen en met kleding zwemmen. Uiteindelijk zal dit traject leiden tot het A, B en C + survival diploma.

   

 • Benieuwd naar de zwemlessen bij Happy Swim?

  Neem dan contact op voor meer informatie, vraag een Gratis Proefles aan of Registreer uw kind direct bij Happy Swim.