Snelcursus ABC

 • Zomer Kriekeput Herpen:

  Bij Happy Swim hebben we elke zomervakantie een snelcursus. Van April tot oktober A en B diploma halen. Er wordt 1x per week 2 uur gezwommen in de ochtenden. In Juli heb je 3 weken 3 ochtenden 2 uur les. Deze snelcursus heeft een diploma garantie als het kind 5 jaar of ouder is..

  Uw kind lest op 1 locaties, te weten: Herpen, (wekelijks elke zaterdag & in de zomervakantie elke woensdag- en vrijdagochtend). Uw kind behaalt voor de vakantie het  survival niveau( zwemveilig) na de zomer gaan we richting de diploma’s werken.. Na de cursus is uw kind zwemvaardig en gaan we de examens afnemen.

  Diplomas

 • Seizoen 2018

  In Herpen bieden we de A & B zwemcursus*   aan voor kinderen vanaf 5 jaar. 

  Kosten: A & B Pakket: € 995,- ( Exclusief aanschaf zwempakje en inschrijfgeld)

  Aanvang: 1e week van April, diplomeren: laatste week van Oktober.

  *Indien uw ind niet slaagt voor dit pakket, lest u zonder additionele kosten door op een van onze andere locaties naar keuze tot het B diploma heeft gehaald. Hiervoor dient u te zorgen dat uw kind niet meer dan 3 lessen heeft gemist gedurende het traject en dat u eventuele gemiste lessen heeft ingehaald en dat er van uw zijde redelijkerwijs  alles is gedaan om uw kind’s zwemles te laten slagen. 

  ** Uitzondering : Kinderen met angsten, motorische, fysieke of psychische klachten, ook die gedurende het traject zijn duidelijk geworden.

   

  Heeft u interesse gekregen in één van onze lessen? Aarzel dan geen moment en neem met ons contact op. Vraag een proefles aan om te kijken of Happy Swim ook iets voor u is en wanneer u direct wilt registreren dan kan dat natuurlijk ook!

 • Benieuwd naar de zwemlessen bij Happy Swim?

  Neem dan contact op voor meer informatie, vraag een Gratis Proefles aan of Registreer uw kind direct bij Happy Swim.