Prive lessen

Prive zwemlessen in Berghem

Meer focus en intensere lessen?

Regelmatig krijgen wij de vraag van ouders of er privelessen gegeven kunnen worden waar kinderen kunnen blijven oefenen en meer gerichte technische zwemervaring op doen.  We hebben elke zondag prive les mogelijkheden in Berghem.

De prive zwemles is 1 instructeur op 2 kindjes. De privelessen kunnen goed worden ingezet naast de reguliere lessen om even de focus op een moeilijk punt te plaatsen, zoals schoolslag of duiken. Maar ook is het erg fijn om 1 op 2 met kindjes te lessen die extreem angstig of uitdagingen hebben op motorisch gebied.

 

Prive les

Prive zwemles is DE manier voor uw kind om lekker te oefenen met een instructeur die de focus heeft op jouw kind ! We zwemmen Met maximaal 2 kindjes in 1 groep. Het bad is overzichtelijk en je mag als ouder ( zolang het het kind niet in de les tegen werkt) bij ons op de bank zitten in het zwembad. We rollen over matten, doen estafette opdrachtjes, waarin we samenwerken om een opdracht uit te voeren, we hebben extra oog voor de moeilijkheden die uw kind ervaart in het leren en/of uitvoeren van de slagen of duiken. Ook zeer geschikt voor een angstig of jong kind, doordat de intensiteit hoog ligt en er een nauwe band wordt gecreerd met de instructeur.

Prive zwemles

Zondag in Berghem

Email

info@happyswim.eu

Telefoon/Whatsapp

0413-397000