Snel cursus

uw kind snel veilig?

Snel cursus in Vlijmen

A: Zomersnelcursus 
 Vlijmen (6 tm 28 juli 2024)

B & C diploma ( in 1) 6 tm 28 juli 2024

Al sinds jaren bieden wij snelcursussen aan in de vakanties! Deze zijn zeer succesvol en hebben een hoog slagingspercentage ( 90%). De snelcursus heeft een verplichte proefles (€20) om te controleren of uw kind geschikt is voor een snelcursus.

Voorwaarden om mee te mogen doen zijn:

  • kind dient watervrij te zijn!
  • Uw kind dient geen extreme angsten of motorische belemmeringen hebben
  • Uw kind dient ouder dan 4 jaar te zijn
  • U mag geen lessen missen die voor de cursus zijn toegewezen, mits een goede reden!
  • 95% aanwezigheidsplicht
  • U dient mee te werken aan de adviezen en suggesties van de lesgevende instructeur.
  • Lessen alleen in aangegeven snelcursus mogelijkheden, daarbuiten vallen alle lessen in “reguliere lessen”en dus buiten het pakket. (er dient dan per les betaald te worden
Snelcursus mogelijk voor diploma A, B en C

Klappertjes Cursus!

  • Klappertjes zoals de naam het al aangeeft= een klap erop geven:( niet letterlijk, maar figuurlijk;)

Heeft uw kind moeite in het water, door angst of motorische uitdagingen?  Dan is de Klappertjes vakantie zwemcursus wellicht iets voor u en uw kind!

Onze versnelde zwemcursus biedt vele voordelen ten opzichte van reguliere zwemlessen. Zo kan uw kind in een kortere tijd de zwemtechnieken beter onder de knie krijgen en meer vertrouwen opbouwen in het water zodat uw kind meer kan genieten van het zwemmen en daadwerkelijk plezier hebben!

Ideaal voor: 

Instromers, kinderen die blijven hangen in laatste onderdeel, moeite met duiken of schoolslag, angstige kinderen, kinderen die moeite hebben met verwerken van de informatie.

 

Onze ervaren en gekwalificeerde instructeurs werken met uw kind in gezellige groepjes, waardoor er veel aandacht en begeleiding mogelijk is.

Zo kunnen we de cursus aanpassen aan de behoeften van uw kind en ervoor zorgen dat uw kind op een leuke en effectieve manier leert zwemmen.

Door de snelle vooruitgang die uw kind zal maken tijdens onze versnelde zwemcursus, zal uw kind meer motivatie krijgen om door te gaan met zwemmen en zichzelf verder te ontwikkelen. Bovendien kan het zelfvertrouwen van uw kind hierdoor groeien.

Dus waarom wachten? Geef uw kind de beste kans om te leren zwemmen en meld uw kind aan voor de Klappertjes versnelde zwemcurs

WAAR: In VLIJMEN & BERGHEM

DUUR: Vaak 1 of 2 weken in vakanties

HOE: Kleinere groepjes, veel aandacht op slagen of angstbehandeling.

Wanneer: 27 April tm 5 mei 2024

Kosten klappertjes deelname: 

 

Bijzonderheden (ver)snel cursus

Boek je zwemles nu!

De leukste plek om veilig te leren zwemmen

Bij Happy Swim hebben we oog voor uw kind, wij monitoren niet enkel de voortgang op zwemtechnisch gebied. Uw kind zal in deze levensfase van leren zwemmen op meerdere manieren worden uitgedaagd. Bij Happy Swim heeft u een gerust hart dat uw kind met liefde, plezier en kunde wordt begeleid.

We krijgen vaak de vraag of het niet te zwaar is voor kinderen, zolang en veel zwemmen. Onze ervaring is dat het kind over het algemeen veel plezier beleeft en de uren aftelt om weer te mogen zwemmen!

Mede door de wijze waarop de lessen gegeven worden en de balans tussen spel en leren. Ook hebben de vaste snelcursussen 15 minuten pauze tussen de lessen door. Waar er even gedronken en gesnackt mag worden (gezond snacken).

Onze snelcursussen worden in groepen gegeven. Locatie, dagen en tijden afhankelijk van beschikbaarheid. De” vaste” snelcursus wordt gegeven met 12 vaste lesdagen per cursus waarin minimaal 3 uur per dag wordt gezwommen per dag. Om zodoende de kinderen de mogelijkheid te geven de lesstof te laten herhalen &” zakken”. Dus de vaste snelcursus duurt max. 3 maanden.

Het proefexamen en afzwemmen vindt plaats in een 25 meter bad. 

 

Eerst volgende " vaste" snel cursus:

3 mei tot 7 mei

Email ons nu

info@happyswim.eu

Liever meteen persoonlijk contact?

0413 397000 (telefonisch en whatsapp)

Sfeerimpressie

Watervreugde

Enkele sfeerimpressies van onze voorgaande snelcursussen